Publicații de specialitate

Rămâi la curent cu toate noutățile din domeniu urmărind publicațiile de profil, fie ele online sau în print!

Publicații din România

 

Restograf

Restograf este principala sursă de informare pentru comunitatea iubitorilor de restaurante și pentru toți cei care vor să știe „Unde se mănâncă cel mai bine în oraș?”. Articolele din site abordează subiecte diverse, precum:

  • recomandări de localuri,
  • interviuri cu Chefi și personalități din lumea restaurantelor,
  • noutăți din lumea gastronomiei
  • informații noi despre localuri
  • studii despre lumea restaurantelor și obiceiurile de consum ale oaspeților

În plus, în partea de business blog, susținem industria HoReCa prin informații destinate specialiștilor din domeniu: studii de piață, informații de actualitate, articole despre soluții de management, marketing și noutăți utile.

 

Revista Horeca

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională și acoperă o gamă largă de subiecte: informaţii din sectorul hotelier, cel al restaurantelor şi catering, dar şi informaţii actuale din turismul românesc şi internaţional, evoluţia industriei ospitalităţii, trenduri, statistici, topuri ş.a.

În suport print, HoReCa este pe piaţă încă din anul 2002, fiind înfiinţată cu scopul de a aduce în premieră pe piaţa din România primul business promotion pentru segmentul operatorilor din industria de hoteluri, restaurante şi de catering.

 

Horeca Insight

HorecaInsight.ro este o platformă online B2B, destinată tuturor profesioniștilor care activează în industria ospitalității și HoReCa, o sursă completă de informare, comunicare și oportunități de networking atât prin conținut, cât și prin seria de evenimente B2B organizate.

Se adresează deopotrivă proprietarilor și managerilor de restaurante, hoteluri, baruri, cafenele, companiilor de catering, executive chef-ilor, furnizorilor de produse, echipamente, tehnologii și servicii pentru industria HoReCa, companiilor de distribuție și logistică, designerilor de interior, arhitecților, consultanților, precum și tuturor celor interesați de evoluția pieței românești de HoReCa.

 

Trends HRB

Trends HRB este portalul omanenilor creativi din HoReCa, de 20 de ani în mijlocul profesioniștilor din industria ospitalității.

Trends HRB este:

  • Prima revistă business-to-business din România adresata profesioniștilor horeca cu un tiraj de 12.000 exemplare.
  • Primul organizator de evenimente B2B din industrie, ocazii pentru networking și schimb de idei.
  • Publicația cu o mare experiență în acest domeniu, activând pe piață din anul 2000.
  • Platformă multimedia completă de comunicare targetată în HoReCa: revistă, website, newsletter, social media și evenimente.

 

Gastromedia

Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești, cu o experiență de peste 12 ani în deservirea acestui domeniu. Prin conținutul de specialitate, proiectele susținute și evenimentele organizate, revista reprezintă o punte de legătură între cererea și oferta prezente pe această piață, oferind partenerilor săi reale oportunități de creștere a afacerii lor.

Revista se adresează exclusiv oamenilor de afaceri și specialiștilor din HoReCa, fiind distribuită gratuit bazei de date.

 

Top Hospitality Network Romania

Platforma Top Hospitality Network Romania este o comunitate de profesioniști, care își desfășoară activitatea profesională în domeniul ospitalității. Dezvoltarea platformei este un pas normal al unui proiect de networking, lansat în anul 2009. În cadrul acestei platforme vei găsi multe informații la zi despre industria ospitalității din România, prezentări de tendințe, invitații la evenimente de profil și multe alte instrumente de networking. 

Publicații din străinătate pe care ți le recomandăm

Show