Yalco

Misiunea noastrĂ

Misiunea Yalco HoReCa are în vedere crearea unui parteneriat în care responsabilitatea și seriozitatea sunt valori cheie pentru o relație de lungă durată, în care fiecare parte implicată are de câștigat. Rolul pe care ni-l asumăm este de a pune la dispoziția hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor, barurilor, companiilor de tip Catering sau Fast Food produse si servicii de cea mai bună calitate și solutii adaptate cerințelor unei piețe dinamice, caracterizate prin corectitudine, stabilitate și profesionalism.

În urma unei experiențe vaste de peste 15 ani pe piața romaneasca, Yalco oferă atât o gamă largă de produse complete, cât și consultanță specializată, pentru a crește confortul clienților la cel mai înalt nivel.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Ne adaptăm, reinventăm și ținem pasul cu măsurile de siguranță impuse, dorind să sprijinim activitatea restaurantelor prin utilizarea serviciilor de prezentare a produselor, oferind consultanță dedicată, ofertare presonalizată pe baza solicitărilor, precum și colaborare pe termen lung, cu beneficii majore pentru clienți.

Nevoile clienților devin prioritățile noastre, astfel garantăm termene scurte de livrare pentru produsele ofertate, precum și livrarea produselor preferate prin susținerea disponibilității stocurilor.

Ce facem

Servicii

Yalco Romania oferă companiilor din industria HoReCa o gamă largă de articole profesionale pentru bar, servirea mesei, bufet și bucătărie, precum și soluții de depozitare și transport catering, ideale pentru utilizarea intensă, pentru dotarea și eficiența procesului de servire a restaurantelor, barurilor, hotelurilor, pensiunilor sau saloanelor de evenimente.

Magazinul nostru pune la dispoziția clienților vesela Ionia sau Bonna, din portelan premium ce reflectă eleganță, dedicată industriei gastronom, farfurii, platouri, boluri, sosiere, cupe și pahare pentru desert, precum și o serie de articole pentru servirea băuturilor calde, cești și căni, ceainice, cafetiere, latiere sau cremiere, potrivite pentru prezentarea și servirea profesională.

Pentru dotarea exclusivă a barurilor și restaurantelor, oferim, de asemenea, o gamă completă de pahare Pasabahce, Libbey, Bormioli, de la pahare pentru bar, pahare de whisky, pahare de shot, pahare de cocktail, pahare de gin, pahare și halbe de bere, pahare de limonadă, apă sau răcoritoare, până la pahare de vin sau șampanie, pahare de cognac, pahare de martini, pahare de margarita, pahare de lichior sau pahare pentru cafea si frappe.

De asemenea, asigurăm clienților noștri dezvoltarea continuă a portofoliului, servicii complete, rapide și funcționale prin consultanță dedicată, prezentarea produselor în showroom sau la sediul clientului, precum și disponibilitatea mostrelor pentru efectuarea testelor foto sau video.

YALCO

Pachete promo

Oferta Yalco include acțiuni promoționale periodice și prețuri personalizate pentru proiecte complexe, pe toate le puteti gasi in sectiunea https://www.yalco.ro/horeca

În această secțiune puteți găsi în fiecare săptămână o categorie de produse și un brand promovat, cu o selecție importantă de produse cu preț redus, produsul săptămânii și 2 produse la prețuri imbatabile în cursul weekendului.

Nu uitați să intrati pe pagina noastră de facebook dedicată Horeca: https://www.facebook.com/YalcoHoreca unde puteti găsi știri, articole, promoții, dar unde ne puteți și comunica ceea ce vă doriți.

Contact

Spune-ne obiectivul tău și te vom ajuta

Cristina Medeleanu

Telefon: 0734 668 742
Email: magazin2@yalco.ro