YTONG

Misiunea noastrĂ

Cu o istorie de peste 90 de ani, YTONG este soluția premium de zidărie pentru clădiri eficiente energetic din întreaga lume. Utilizat în proiecte de birouri, rezidențiale și comerciale, zidăria YTONG oferă un nivel sporit de siguranță și confort, precum și performanțe energetice de excepție.

Misiunea Ytong este aceea de a contribui măsurabil la îmbunătățirea mediului construit.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Ultimele luni au adus schimbări majore în industria HoReCa, obligând jucătorii din piață să își adapteze rapid serviciile și spațiile comerciale conform noilor obiceiuri de consum, dar mai ales conform reglementărilor guvernamentale.

Utilizarea soluțiilor de zidărie Ytong permite reconfigurarea rapidă a spațiului și amenajări interioare facile, mai ales datorită rezistenței uniforme la solicitări mecanice.

Anual, mii de oameni fac cumpărături, iau cina sau își dau întâlnire în spații comerciale construite sau amenajate cu soluțiile de zidărie YTONG, de aceea calitatea spațiului construit se află în centrul activității noastre.

Ce facem

Servicii

Soluții inovatoare pentru construcții eficiente energetic.

Soluțiile de zidărie termoizolantă Ytong se potrivesc oricărui proiect de construcție, în funcție de nevoile diferite ale consumatorilor.

Expertiza specialiștilor Ytong este pusă la dispoziția tuturor clienților noștri prin sesiuni de consultanță tehnică virtuală, demonstrații în șantier, studii de caz sau cele mai bune practici din domeniu și soluții digitale menite să optimizeze orice tip de proiect.

Indiferent de mărimea sau natura proiectului, suntem alături de clienții nostri și îi ajutăm să construiască repectând cele mai exigente standarde!

Contact

Spune-ne obiectivul tĂu și te vom ajuta

YTONG

Adresa: Str. Clucerului nr. 55, Sector 1, București
Website: www.ytong.ro
E-mail: proiecte@xella.com
Telefon: 0800 008 222