Unilever Food Solutions

Misiunea noastră

Știm cu ce se confruntă bucătarii în fiecare zi în bucătarie, pentru că și noi suntem bucătari.

Bazându-se pe o experiență extinsă în domeniul serviciilor alimentare, echipa Unilever Food Solutions are peste 230 de bucătari șefi care creează soluții pentru bucătării profesionale.

Produsele se remarcă printr-un echilibru între calitate, ușurință în folosire și valoare nutritivă, totul la un standard ridicat, cu un gust constant.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

În perioada stării de urgență, întreaga echipă Unilever Food Solutions a făcut tot ce a fost posibil pentru a fi aproape de toți clienții și partenerii HoReCa, fiind implicați în mod direct în inițiativele acestora. Am dezvoltat resurse noi. Pe ufs.com există noi materiale descărcabile, tendințe, inspirație, oferte speciale, concursuri și tombole, peste 100 de rețete, cursurile UFS academy, episoadele Chefs Stories România.

Dar mai mult decât oricând, vom susține comunitatea de bucătari prin intermediul platformei educaționale Unichef Romania. Este vorba despre o comunitate locală de #BucatariPentruBucatari care are deja peste 1000 de membri, pentru care în 2021 vom lansa Incubatorul UniChef cu focus pe Delivery, pentru a oferi instrumente practice bucătarilor din România în a face livrări la domiciliu într-un mod profitabil.

Ce facem

Servicii

Divizia specializată de soluții gastronomice a companiei Unilever se adresează bucătarilor din 74 de țări. Suntem o echipă de 4 500 de persoane, printre care numeroși bucătari profesioniști care creează noi rețete și oferă sfaturi utile operatorilor, dar și nutriționiști talentați. Portofoliul nostru este construit din ingrediente profesionale care ajută bucătarii să lucreze mai eficient, să câștige timp prețios, dar fără să compromită gustul sau savoarea preparatelor.

Ca să oferim un ajutor real bucătarilor, am completat portofoliul de produse cu unul de servicii:

„Oaspeții tăi” – Înțelegerea în profuzime a clienților

„Meniul tău” – Oferirea unor meniuri nutritive, sănătoase și profitabile

„Bucătăria ta” – Eficiență în bucătarie și dezvoltarea personalului

Brandurile de produse oferite de Unilever Food Solutions Romania sunt: Knorr, Delikat, Carte D’Or, Hellmann’s și Lipton. Te așteptăm și în 2021 pe ufs.com cu multe noutăți, inspirație și premii.

UNILEVER

Pachete promo

Cum poți fi parte activă din comunitatea #ChefsForChefs aka #BucatariPentruBucatari:

      verifică ufs.com pentru noutăți;

      abonează-te la newsletterul Unilever Food Solutions Romania pentru a fi la curent cu noile lansări ale anului 2021, tombole și oferte speciale;

      rezervă locul tău în Incubatorul UniChef sau devino membru în platforma educaționala UniChef App completând formularul de pe ufs.com.

Contact

Spune-ne obiectivul tău și te vom ajuta

Unilever

Adresa: Baneasa Business & Technology Park, Sos. București-Ploiești, Nr. 42-44, Clădirea B, Etaj 4, Sector 1, București, România
Website: https://www.ufs.com
E-mail: chefs.ro@unilever.com
Telefon: + 40 722 518 109