Signify

Misiunea noastrĂ

Fondată în Olanda sub numele de Philips, în 1891, pentru fabricarea lămpilor incandescente și a altor produse electrice, compania se află de peste 127 de ani în fruntea industriei de iluminat datorită inovaţiilor pentru piaţa profesională şi de consum. În 2016 ne-am desprins de Philips, devenind o companie separată – Philips Lighting, iar în martie 2018 am anunțat noua denumire a companiei: Signify. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact şi serviciile de date aduc valoare adăugată și transformă viețile oamenilor, clădirile de birouri, modul în care fac cumpărături și spațiile publice.

Denumirea de Signify reafirmă obiectivele noastre legate de tot ceea ce facem – maximizarea potențialului extraordinar al luminii pentru vieți mai frumoase și o lume mai bună.

Signify, liderul mondial în iluminat, comercializează cele mai bune mărci de produse de iluminat: Philips,  Philips Hue, Interact, Color Kinetics, Wiz.

În anul 2019 am fost nominalizați pentru a 3-a oară ca lideri în industrie, la categoria Componente și Echipamente Electrice de către Dow Jones Sustainability Index.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Signify ne poate proteja de virusuri în spațiile închise

Utilizată intens de oamenii de știință timp de peste 40 de ani, lumina ultravioletă UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, suprafețe și apă. Toate bacteriile și virusurile testate până în prezent reacționează la radiațiile UV-C.

În ultimele decenii, am dezvoltat o experiență solidă în aceste utilizări. Aceasta ne permite să oferim o gamă largă de lămpi și corpuri de iluminat UV-C care pot fi utilizate în moduri diverse. Sunt incluse aici sistemele pentru aerul din nivelul superior al spațiilor închise, care dezinfectează aerul circulant, sistemele UV-C deschise și cărucioarele UV-C care dezinfectează încăperile și locațiile pe timp de noapte (sau atunci când acestea nu sunt utilizate) și camerele UV-C utilizate pentru a dezinfecta obiectele.

În testele de laborator, sursele noastre de lumină UV-C au inactivat virusul SARS-CoV-2 în proporție de 99%, pe o suprafață cu un timp de expunere de 6 secunde.

Corpuri de iluminat Philips superioare pentru dezinfecția aerului cu raze UV-C

Ce facem

Servicii

Soluții de iluminat profesional

Signify oferă lămpi, corpuri de iluminat și componente electronice de iluminat de înaltă calitate și eficiente energetic.

Marca Philips simbolizează calitatea și eficiența energetică a luminii. Pentru mai mult de 127 de ani, produsele Philips s-au aflat în linia întâi a inovației. În prezent, Philips este recunoscută drept cea mai importantă marcă din domeniul iluminatului. Portofoliul Philips include mărci secundare precum Philips Hue pentru locuințe inteligente.

Marca noastră globală pentru sisteme de iluminat arhitectural dinamic este Color Kinetics

Noi dăm frâu liber minților creative pentru a explora puterea unică a luminii. Soluțiile noastre avansate de iluminat inspiră experiențe memorabile, creează frumusețe, atrag mulțimile, consolidează mărci și obțin rezultate.

Iluminat gastronomic

Cercetările noastre au arătat că oamenii au tendința să asocieze culorile mai saturate cu produsele proaspete. Prin urmare, la Signify am dezvoltat rețete LED care pot crește semnificativ durata de viață a legumelor și fructelor proaspete, precum și a cărnii sau produselor lactate. Prospețimea produselor din pește și nu numai poate fi păstrată mai mult timp dacă sunt folosite sisteme de iluminat cu LED.

Alegerea inteligentă a luminilor nu doar că sporește vizibilitatea produselor, ci ajută și să le păstrezi prospețimea, menținând temperatura potrivită și condițiile de depozitare optime.

Descoperiți iluminatul conectat pentru HORECA

Interact Hospitality oferă o transparență funcțională în timp real, în întreaga dvs. unitate, permițându-vă să oferiți experiențe îmbogățite clienților și eficientizând în același timp productivitatea angajaților și economiile de energie. Sistemele noastre de iluminat cu LED conectate sunt compatibile cu Interact Hospitality, pentru a crea scene de lumină eficiente energetic, care îmbunătățește starea de spirit, din zona de recepție, restaurante și sala de festivități până la camerele de oaspeți.

Software-ul Interact Hospitality se integrează cu alte sisteme precum HVAC (Încălzire, ventilație și aer condiționat) și PMS (Sistem de management al proprietății), oferind vizibilitate în timp real într-un panoul de control intuitiv Interact pentru a fluidiza operațiunile și a îmbunătăți serviciile oferite oaspeților.
Crearea unei experiențe unice și memorabile pentru fiecare oaspete este esențială pentru fidelizarea clienților dvs. În același timp, reducerea costurilor și căutarea unor soluții sustenabile sunt importante pentru profitul dvs. Folosind un sistem flexibil Philips de iluminat cu LED, puteți ura bun venit, ghida și încânta pe cei ce vă trec pragul – toate acestea fiind însoțite de reducerea costurilor operaționale și a facturilor de energie.

Proiectarea elegantă a sistemelor de iluminat va transforma spațiul dvs. într-o destinație de neuitat, putând fi controlat foarte ușor prin intermediul unor echipamente inteligente (smartphone, tabletă).

signify

Pachete promo

Oferim pentru sectorul HORECA pachete promoționale personalizate pentru iluminat, asigurând în același timp și consultanță. În plus, cu ajutorul partenerilor noștri, puteți accesa fondurile europene nerembursabile de tip Electric Up, pentru soluții de eficiență energetică.

Contact

Spune-ne obiectivul tău și te vom ajuta

Angelica Stan
Marketing & Communications Manager
South District EE

Wesites:
https://www.signify.com/ro-ro
https://www.lighting.philips.ro/acasa

Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsLightingRO
E-mail: angelica.stan@signify.com
Telefon: + 40 727 816 068