Sensio Concept

Misiunea noastră

Sensul Succesului în HoReCa. Locații ca Destinații.

În contextul actual al pieței se impune un proces de maturizare astfel încât este nevoie de abordări curajoase de specializare a produselor și a serviciilor.

Sensio Concept pornește de la nevoile antreprenorilor români, promovând abordarea versatilă a unui spațiu interior, crearea unui stil în armonie cu necesitățile antreprenoriale ale clientului, ținând cont de bugetele actuale și abordând fiecare proiect în parte.

La Sensio Concept vă întâmpinăm cu zâmbetul pe buze și-l oferim la pachet alături de profesionalism, experiența de peste 10 ani în domeniu, peste 300 de proiecte, seriozitate și starea de bine.

 

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Sensio Concept și-a propus să dovedească faptul că succesul financiar al unei locații, confortul și „starea de bine” se pot reuni sub forma unui obiect de mobilier. Astfel, peste 300 de spații public, hoteluri, restaurante, cafenele, fast-food, cantine, săli de conferință, aule, terase, piscine, spa-uri s-au transformat în locații de succespline de personalitate, bunăstare și bun gust, unde clienții revin ca într-o destinație plăcută și dorită.

Mobilierul „îmbracă” un spațiu, jucând același rol pe care hainele îl au pentru o persoană. Succesul locațiilor „îmbrăcate” în mobilierul Sensio, atât la interior, cât și la exterior, reprezintă cartea noastră de vizită.

Ce facem

Servicii

Sensio Concept asigură servicii integrate de mobilare pentru spații publice atât la interior, cât și la exterior, precum hoteluri, restaurante, baruri, cantine, fast-food, lounge-uri, cafenele, săli de conferință, lobby-uri, terase, piscine, spa-uri.

Sensio Concept are clienți în toată țara și oferă servicii de:

·       proiectare pentru design interior prin colaborarea cu cei mai prestigioși arhitecți și designeri;

·       oferă consultanță de mobilare prin prisma celor 10 ani de experiență în domeniu, logistică;

·       import de mobilier;

·       servicii after-sales.

Sensio Concept vă aduce și vă prezintă cele mai noi tendinte în design, produse, materiale, finisaje, și texturi, chiar în showroom-ul nostru din nordul Bucureștiului, pe Calea Floreasca 212.

SENSIO

Pachete promo

Sensio Concept oferă gratuit clienților din domeniul HoReCa, toate serviciile sale într-un pachet integrat în care se regăsesc: consultanță de design și consilierea pentru alegerea mobilierului, logistică, montaj și after sale / service chiar și după expirarea termenului clasic de garanție.

Sensio Concept onorează orice comandă din domeniul HoReCa, de la un singur obiect de mobilier până la echiparea completă a unui hotel, atât la interior, cât și la exterior.

Fiecare proiect din HoReCa va fi tratat cu atenție în funcție de destinație, locație, funcțiune și se vor găsi soluțiile viabile atât ca și design, dar și în bugetele dorite.

Contact

Spune-ne obiectivul tău și te vom ajuta

SENSIO CONCEPT SRL

Adresa: Calea Floreasca 212, sector 1, București

Website: www.sensio.ro

E-mail: costin.aldea@sensio.ro

Telefon: 0733 448 268 / 021 230 44 40