Selgros

Misiunea noastră

Satisfacția clienților și partenerilor noștri este cel mai important atribut și standard de calitate în ceea ce ne privește. Ghidați de această viziune, ne îndeplinim cu seriozitate misiunea de a oferi un sortiment cât mai bogat și diversificat și servicii de cea mai bună calitate. Segmentul HoReCa este prioritar în relația noastră cu clienții, Selgros fiind partenerul de încredere al antreprenorilor și profesioniștilor din industria gastronomică.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

În această perioadă, ne-am adaptat pentru a putea susține nevoile specifice ale clienților din industria HoReCa.

Oferim asistență personalizată, discount-uri semnificative pentru clienții cu rulaje mari de marfă, parcare rezervată, modalități variate de plată, precum și prioritate la casele de marcat pentru clienții importanți din sectorul hotelurilor și restaurantelor. Toate produsele noastre sunt însoțite de certificate de conformitate și calitate, conform legilor în vigoare.

Recent, am deschis în localitatea Chiajna, pe Centura București, o platformă logistică prin care ne aprovizionăm magazinele cu toate produsele care au nevoie de temperatură controlată la depozitare (legume, fructe, delicatese, lactate, mezeluri, pește, produse congelate). Este un efort ambițios, care aduce maximum de beneficii consumatorilor și, totodată, oferă sprijin atât industriei HoReCa cât și producătorilor care nu au o rețea proprie de distribuție la nivel național.

Ce facem

Servicii

Selgros Cash & Carry România este unul dintre cei mai importanți furnizori ai profesioniștilor din HoReCa, cu o rețea națională formată din 23 de magazine. Compania are 4.500 de angajați la nivel național, fiind printre cei mai importanți angajatori din domeniu.

Clienții HoReCa sunt cei care se bucură de atenția noastră permanent și cu prioritate, având la dispoziție o sortimentație foarte variată. Magazinele noastre îi așteaptă cu peste 40.000 de articole din categoriile carne proaspătă, preparate din carne, pește,  legume, fructe, delicatese, brânzeturi, lactate,  alimente de bază, cafea,  produse congelate, băuturi alcoolice și nealcoolice, echipamente și consumabile pentru bucătăriile profesionale, produse de curățenie și dezinfectare, articole textile pentru hoteluri și pensiuni, toate având garanția prospețimii și a profesionalismului, precum și un raport excelent calitate-preț.

Totodată, partenerii noștri gastronomi și cei din industria ospitalității beneficiază de servicii dedicate, precum distribuția de marfă sau serviciul Telesales, prin care pot afla cele mai recente promoții, oferte zilnice sau alte condiții speciale.

Mai mult, ofertele speciale sunt transmise atât prin intermediul newsletter-ului lunar cu produse dedicate clienților cu restaurante, terase, fast-food sau hoteluri, dar și prin revistele tipărite trimise către clienții noștri fideli. 

Vom continua să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, pe care îi vom susține prin adaptarea sortimentului și serviciilor la nevoile lor din orice moment.

Contact

Spune-ne obiectivul tau si te vom ajuta

Selgros

Adresa: Calea București 231, Brașov 500299
Website: www.selgros.ro
E-mail: contact@selgros.ro 
Telefon: +40 770 538 490