Romanian Software

Misiunea noastrĂ

Dezvoltăm soluții software și servicii prin care automatizăm și optimizăm procesele de HR, astfel încât companiile să crească productivitatea angajaților și să le îmbunătățească experiența de muncă. Punem pasiune, profesionalism și dedicare în tot ceea ce facem!

Cine suntem

Romanian Software este lider pe piața românească de soluții software pentru departamentele de resurse umane. În cei 20 de ani de activitate am dezvoltat  colorful.hr, o soluție completă de tip HCM (Human Capital Management), care gestionează rapid și eficient procesele de HR din orice companie: bugetare, recrutare, administrare de personal, pontaj electronic, salarizare, training, evaluarea competențelor, spațiul personal al angajatului, comunicarea internă, managementul documentelor și raportare. Pe lângă suita de aplicații, oferim servicii complete de externalizare a salarizării și administrării de personal, recrutare și leasing de personal, consultanță legislativă în dreptul muncii și asistență fiscală. În prezent deservim cu succes peste 700 de clienți din toate industriile, inclusiv HoReCa.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Platforma colorful.hr rezolvă cele mai mari provocări din industria HoReCa. Dezvoltată pe tehnologie de ultimă generație, aceasta este capabilă să preia cât mai multe activități de la specialiștii în resurse umane, pentru ca aceștia să își rezolve eficient sarcinile de serviciu. Astfel, procese precum pontajul, calculul salarial, transmiterea REVISAL-ului sau planificarea concediilor sunt la un click distanță. De asemenea, unele companii din HoReCa doresc să scape complet de grijile administrative, astfel că își pot externaliza integral procesele de HR către specialiștii noștri. Iar pentru că mediul legislativ este în continuă efervescență, punem la dispoziția companiilor din HoReCa servicii de consultanță legislativă în domeniul muncii, precum și servicii de recrutare și leasing de personal.

Ce facem

Servicii

Software de resurse umane

 • Chatbot-ul IRIS, asistentulul virtual de HR, preia task-urile birocratice de pe umerii specialiștilor HR și comunică 24/7 cu angajații.
 • Aplicația de Salarizare este super-eroul tău în salarizare, care te ajută să calculezi corect salariile, lună de lună.
 • Aplicația de Managementul Personalului te ajută să gestionezi mai ușor toate datele angajaților.
 • Aplicația de Pontaj te ajută să gestionezi orele lucrate și concediile angajaților.
 • Aplicația de Comunicare internă este un spațiu de comunicare și colaborare dedicat angajaților.
 • Aplicația Training ajută angajații să aibă acces la cursuri de pregătire profesională.
 • Aplicația de Recrutare te ajută să ai control, de oriunde și oricând, la tot procesul de recrutare.
 • Aplicația de Evaluare îți oferă un proces transparent de evaluare a angajaților, prin metode testate.
 • Aplicația Managementul documentelor este o arhivă inteligentă în care găsești și încarci rapid dosarele angajaților.
 • Aplicația de Bugetare este instrumentul de care ai nevoie ca să faci scenarii de bugetare.
 • Aplicația de Raportare, te ajută să ai o imagine de ansamblu asupra întregii activități a departamentului de HR.

Servicii de resurse umane

Romanian Software

Pachete promo

Încurajăm companiile HoReCa să își planifice un demo cu specialiștii noștri în optimizarea proceselor de HR, pentru a vedea în acțiune capabiltățile platformei colorful.hr. Planifică un DEMO GRATUIT AICI.

Orice companie își poate crea un cont demo GRATUIT pentru 30 de zile, pentru a testa platforma colorful.hr. Creează un CONT GRATUIT AICI.

Pentru companiile HoReCa interesate de produsele și/sau serviciile noastre, facem o analiză completă a nevoilor și aplicăm oferte personalizate, în funcție de numărul de angajați procesați. INTRĂ ÎN LEGATURĂ CU NOI.

Contact

Spune-ne obiectivul tĂu și te vom ajuta

Romanian Software

Adresa: București, Str. Popa Lazăr, nr. 5 – 25, 021586
Website: https://www.colorful.hr/
Email: contact@colorful.hr
Telefon: 021 252 60 41 – 45