Reveal Marketing

Misiunea noastră

Facem din curiozitate o pasiune. La Reveal Marketing Research, credem că cercetarea de piață reprezintă baza deciziilor corecte și a poziționării companiei. Soluțiile noastre calitative și cantitative ajută de peste 12 ani companii din România și Europa. Avem expertiză de cercetare de piață în peste 20 de industrii și în FMCG și bunuri de consum îndelungat.

Îndemnul nostru: Fii în control! Cunoaște-ți clienții și competitorii. Construiește-ți o imagine puternică a brandului și adresează-te celor mai profitabile segmente de piață.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Credem că doar prin implicare și solidaritate putem sprijini industria într-un context care multă vreme a fost definit de incertitudine și de schimbare. HoReCa a reușit să se adapteze, iar noi aplaudăm acest lucru. Reveal Marketing Research, prin studiile de piață ce pot fi comandate, poate ajuta business-urile din industrie în testarea de noi concepte de adaptare la situația actuală, dar și la cea post-pandemie. Cercetăm, găsim oportunități și acționăm împreună.

 

Ce facem

Servicii

Reveal Marketing Research este o companie de cercetare de piață full-service, specializată în marketing research, studii sociologice, customer insight, business strategy, market development.

  • Studii despre consumator: utilizare și atitudini, client misterios, studii de segmentare, studii de satisfacție, etapele deciziei de cumpărare.
  • Studii de brand: evaluare și testare de concept, imaginea brandului, poziționare de brand, loialitate față de brand.
  • Cercetare de produs: dezvoltare și testare de concept, studii de design de produs, studii de stabilire a prețului, evaluarea și testarea gustului.
  • Studii omnibus.

REVEAL marketing

Pachete promo

Așa cum facem și în prezent, ne propunem ca și în 2021 să oferim un discount de 25% pentru toate studiile realizate pentru industria HoReCa.

Contact

Spune-ne obiectivul tău și te vom ajuta

Reveal Marketing

Adresa: Bulevardul Vasile Milea, 2P, Bucuresti, sector 6
Website: www.reveal.ro
E-mail: office@reveal.ro 
Telefon: +4031 437 9642