PickTwo

Misiunea noastrĂ

În calitate de studio de design interior specializat în amenajarea spațiilor pentru restaurante, cafenele și hoteluri, suntem parte și susținem dezvoltarea industriei HoReCa. Prin proiectele noastre aducem concepte noi pe piața din România. În ultimii 7 ani am realizat peste 100 de proiecte pentru restaurante și estimăm că 100.000 de oameni s-au simțit bine în unul din aceste spații. Ne dorim ca acesta să fie doar începutul, iar această criză să reprezinte o revitalizare a industriei!

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Încă de la începutul pandemiei Picktwo Studio a realizat importanța măsurilor de lockdown și impactul pe care COVID-19 îl va avea asupra spațiilor publice. În urma unui studiu efectuat la începutul lunii aprilie 2020 am realizat o prezentare despre Impactul COVID-19 asupra spatiilor publice , prin care am oferit idei despre cum va arăta lumea în urma pandemiei și cum se pot redresa investitorii. Această prezentare a fost distribuită gratuit către partenerii și clienții nostri și informațiile au ajuns la 5.000+ de investitori și parteneri HoReCa. Am început să includem principiile în realizarea proiectelor noastre, astfel încât toți investitorii să se alinieze cu legislația și schimbările în curs.

Suntem mereu preocupați de implementarea unor concepte noi de design interior, aliniate trendurilor și dorințelor clienților.

Ce facem

Servicii

Gama noastră de servicii include:

  1. Branding și graphic design: ajutăm brandurile să își definească personalitatea și să se poziționeze în piață astfel încât să atragă clienții pe care și-i doresc.
  2. Proiectare design interior: realizăm atmosfere unice, specifice fiecărui brand, și spații care comunică cu publicul țintă.
  3. Ofertare și bugetare: ajutăm investitorii să navigheze prin lista de oferte, furnizori și termene de livrare și alcătuim alături de ei bugetele pentru investiții. Luăm în calcul experiența noastră în construcții și optimizăm bugetul acolo unde investițiile nu sunt necesare.
  4. Urmărire de șantier: asigurăm implementarea optimă a proiectelor prin dedicarea unor echipe formate din arhitecți și designeri de interior care să urmărească fiecare operațiune implementată în proiecte.
  5. Antrepriză: pentru clienții care vor mai puține bătăi de cap oferim un serviciu de gestionare a întregului proiect și predare la cheie.

Pick TWO

Pachete promo

Discount 20% pentru toți operatorii HoReCa la serviciile de Branding și Proiectare design interior

Contact

Spune-ne obiectivul tĂu și te vom ajuta

PICKTWO STUDIO SRL

Adresa: Piata CA Rosetti 1, ap.3, sect.2, Bucuresti
Website: www.picktwo.ro
Email: sebi@picktwo.ro
Telefon: 0745.65.28.43