Leadder

Misiunea noastră

Ne dorim cu ardoare să trăim într-o Românie mai bună. De aceea, contribuim activ și măsurabil la succesul oamenilor și al organizaţiilor în care aceștia performează. Aceasta este calea pe care am ales-o pentru a depăși așteptările clienţilor noștri și pentru a deveni organizaţia #1 în distribuţia de educaţie de business din România.

Valorile pe care ne bazăm sunt: Dedicarea, Excelența, Încrederea, Entuziasmul

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Leadder aduce organizaţiilor din România un portofoliu de produse și soluţii complementare destinate dezvoltării oamenilor și organizaţiilor din care aceștia fac parte.

Clienţii noștri beneficiază de produse și soluţii premium, recunoscute la nivel mondial, livrate cu ajutorul unei echipe de profesioniști certificaţi, antreprenori și manageri cu experienţă, care cunosc realităţile mediului românesc de afaceri.

Ești la un pas distanţă pentru a avea alături un adevărat partener de schimbare, preocupat mereu să îţi depășească așteptările, care va acţiona întotdeauna să valorifici atât potenţialul tău, cât și pe cel al companiei și al oamenilor din echipa ta!

Ce facem

Servicii

Suntem distribuitori de programe pentru dezvoltarea competenţelor şi atingerea succesului. Produsele şi serviciile noastre fac parte din portofoliul unor firme recunoscute la nivel Mondial. Portofoliul nostru vă oferă o gamă de produse şi servicii care acoperă toate nevoile de dezvoltare ale oamenilor.

Negociere

Transformă modul în care faci afaceri. Îţi oferim instrumentele necesare pentru a deveni un negociator de succes şi pentru a gândi mai creativ în rezolvarea de probleme de afaceri.

Financiar

Să înţelegi şi să foloseşti corect informaţiile financiar-contabile sunt, azi, abilităţi esenţiale în luarea deciziilor manageriale şi în construirea unei afaceri mai predictibile şi mai profitabile.

Rezolvare de probleme

Cum ar fi să ai un model pe care să îl poţi aplica la orice nivel în organizaţia ta, pentru a rezolva orice problemă? Ghidul complet în 6 paşi îţi oferă cel mai eficient şi prietenos instrument pentru rezolvarea problemelor.

Cultură organizaţională

Cultura organizaţională e oglindită în ce simt clienţii tăi când interacţionează cu compania ta, cu produsele tale, cu oamenii tăi. Unul dintre cele mai puternice instrumente pentru crearea unui impact pe termen lung.

Customer Care

Un client fericit = o afacere prosperă. Soluţia noastră constă în patru principii simple pe care poţi construi relaţii de succes în organizaţia ta, cu partenerii şi cu clienţii.

Contact

Spune-ne obiectivul tau si te vom ajuta

Leadder

Adresa: Str. Șoseaua Nordului 96Z , Bucureşti, România

Website: www.leadder.ro

E-mail: office@leadder.ro

Telefon: 0732-988-176