Happy Tour

Misiunea noastră

Happy Tour este una dintre cele mai importante agenții de turism din România, cu prezență internațională, birouri în Bulgaria și Turcia și o rețea de agenții asociate în țară și în regiune. Din 2011, ne-am parteneriat cu FCM Travel Solutions, de 12 ani consecutivi cea mai bună agenție de travel management din lume.

Filosofia noastră este simplă: suntem partnerii de servicii de călătorie ai companiilor cu care lucrăm, ne ascultăm clienții, le înțelegem nevoile și le oferim soluții de business creative, logistice și tehnice, în funcție de tipul de călătorie sau eveniment pe care-l gestionăm.

Ce facem

Reconstruim industria HORECA

Happy Tour oferă servicii de travel management, MICE și leisure.

Rezervări de zboruri

Avem o întreagă echipă dedicată exclusiv gestionării zborurilor, fie că vorbim de rezervări de bilete de avion sau optimizarea zborurilor.

Cazare

Happy Tour are propriul sistem de rezervări, Happy Booking, care integrează peste 200.000 de hoteluri din toată lumea.

Linie de urgență

Linia de urgență e disponibilă clienților Happy Tour 24/7/365, cu acces în timp real la toate GDS-urile.

Optimizare costuri

Soluții și recomandări pentru cele mai optime rezultate, personalizând în același timp serviciile oferite fiecărui client.

MICE

Departamentul de MICE (Meetings, Incentive, Conferences & Events) este specializat în organizarea de congrese, team-buildinguri, conferințe, activități promoționale sau orice alt tip de eveniment de business.

Transport

Happy Tour are ca parteneri cei mai importanți furnizori de servicii de transport, rent a car, în țară și în străinătate.

Contact

Spune-ne obiectivul tău și te vom ajuta

Happy Tour
Polonă Business Center

Adresa: Str. Polona 68-72, etaj 4, receptia 2, Bucuresti
Website: www.happytour.ro
Email: office@happytour.ro
Telefon: +40213070600