Coca-Cola

Misiunea noastrĂ

Viziunea noastră pe termen lung este să fim un partener de încredere, lider de piață, să creștem constant alături de clienții noștri și, unindu-ne eforturile cu Coca-Cola România, să răspundem dorințelor consumatorilor oferind un portofoliu divers, potrivit oricărei ocazii de consum, pe parcursul întregii zile. Obiectivul nostru este să contribuim la creșterea clienților și la satisfacția consumatorilor, dezvoltând echipe puternice și pasionate și sprijinind comunitățile în care suntem prezenți, cu grijă față de mediul înconjurător.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Vom continua programul inițiat în 2020, prin intermediul căruia am oferit partenerilor noștri informații relevante pentru afacerilor lor, legate de evoluția canalului de vânzare, a indicatorilor economici, de modificările în comportamentul consumatorilor și în obiceiurile de cumpărare. De asemenea, vom investi în dezvoltarea de noi capabilități ale reprezentanților noștri de vânzări, alături de care clienții noștri Horeca pot dezvolta planuri sustenabile adaptate noii realități.

Ce facem

Servicii

În România, Sistemul Coca‑Cola este format din Coca‑Cola România, filială a The Coca‑Cola Company, și Coca‑Cola HBC România, filială a Coca‑Cola Hellenic Bottling Company.

Coca-Cola România este responsabilă de implementarea strategiilor de marketing, managementul mărcilor, strategia de ambalare, promovarea la nivelul consumatorilor, publicitate, relații publice și cercetare de piață.

Coca‑Cola HBC România achiziționează concentratele, baza băuturilor și siropurile pentru producerea băuturilor, asigură îmbutelierea, distribuția, vânzarea și marketingul operațional pentru produsele Coca‑Cola.

Coca-Cola

Portofoliu

Băuturi carbonatate:
Coca-Cola Gust Original, Coca-Cola Zero Zahăr, Fanta, Sprite, Schweppes

Ceai rece:
Fuzetea

Băuturi necarbonatate:
Cappy, Cappy Pulpy, Cappy Lemonade, Aquarius, Burn Energy Drink, Monster Energy

Ape minerale naturale:
Dorna Izvorul Alb și Dorna Poiana Vinului

Cafea:
Costa Coffee

Băuturi alcoolice, distribuite de Coca-Cola HBC România:
Whiskey (Macallan, Highland Park, Naked Grouse, The Famous Grouse, Wild Turkey), Skyy Vodka, Brugal Rum, Gin (Bulldog, Bickens), Espolon Tequila.

Contact

Spune-ne obiectivul tĂu și te vom ajuta

Coca-Cola HBC România

Adresa: Șos. București Nord nr. 10, Global City Business Park clădirea O23, Voluntari, Ilfov

Website: https://ro.coca-colahellenic.com/ro
E-mail: ro.contact@cchellenic.com
Telefon: 0800 080 800

Coca-Cola România

Adresa: Șoseaua București-Ploiești Nr. 1 A, Corp A, Etaj 2, București
Website: https://www.coca-cola.ro
E-mail: smromania@coca-cola.com
Telefon: 0800 080 800