Bergenbier

MISIUNEA NOASTRĂ

Scopul nostru este să aducem împreună oamenii pentru a sărbători fiecare moment însemnat al vieții. Bergenbier S.A. este parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, în top trei companii producătoare de bere din România. Împărtășim această misiune cu partenerii noștri din HoReCa, din comerțul modern și tradițional și împreună dezvoltăm experiențe minunate pentru iubitorii de bere.

Cum ajutam

Reconstruim industria HORECA

Ultimul an a adus schimbări majore în industria HoReCa. Pe fondul modificărilor apărute  obiceiuri de consum, distanțare socială, norme sanitare, decizii guvernamentale  industria HoReCa are o scădere de aproximativ 60% atât în vânzări, cât și în numărul de clienți.

În acest context, Bergenbier SA a susținut parteneriatele vechi și a venit în întâmpinarea clienților din industria ospitalității cu proiecte adaptate pe nevoile actuale de business ale fiecăruia.

Ce facem

Servicii

Bergenbier S.A. propune iubitorilor de bere din România un portofoliu diversificat de mărci inovatoare, care reușește să ofere berea potrivită pentru orice ocazie de consum. Suntem alături de partenerii noști din HoReCa pentru a crea un mediu sigur de business și a oferi consumatorilor o experiență completă.

Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Staropramen lager și Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc – importăm și distribuim în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark și Granat, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă nefiltrată Frazinskaner.

Pachete promo

Oferta de servicii pentru industria HORECA

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor ficărui client, pachetele promoționale sunt dezvoltate de la nivel regional, până la nivel de client.

Contact

Spune-ne obiectivul tău și te vom ajuta

Ciprian Anton

Email: ciprian.anton@molsoncoors.com

Telefon: 0728556675