Despre consultant

Consultantul Virtual Restograf – ghidul complet pentru deschiderea, operarea și managementul de succes al localului tău (mai ales în vremuri de criză)

Restograf, comunitatea specialiștilor din industria HoReCa și cea mai cool platformă de rezervări online la restaurante, îți oferă Consultantul Virtual dedicat profesioniștilor din lumea restaurantelor.

Pentru că domeniul ospitalității trece prin momente mai dificile ca oricând, noi ne-am dorit să dăm o mână de ajutor și să sprijinim industria cea mai lovită de pandemie. Iar modul nostru de a face acest lucru a prins contur sub forma acestui ghid destinat specialiștilor din domeniu, care-ți oferă îndrumarea de care ai nevoie pentru a-ți gestiona cu succes localul acum și pe viitor.

Disponibil în format electronic și oferit GRATUIT, Consultantul Virtual poate înlocui cu succes serviciile clasice de consultanță și reunește într-o singură platformă absolut toate informațiile necesare pentru redeschiderea cu succes a localului tău. Așa încât să treci cu bine peste criză! De la tot ce înseamnă legislație în domeniu, consultanță financiară, delivery, idei de marketing care să te ajute să atragi oaspeții, până la manuale de lucru, checklisturi, formulare și tabele care să te ajute, la modul cel mai practic, în activitatea de zi cu zi.

Localul tău a depășit deja primul obstacol! Ai trecut peste închiderea forțată și acum te pregătești ușor, ușor pentru redeschidere. Este posibil ca lucrurile să se miște mai greu la început, dar noi, cei din lumea restaurantelor, suntem rezistenți și nu abandonăm ușor! Iar dacă este o industrie care săși poată reveni cu bine după o asemenea experiență, atunci aceasta este!

Și noi, oamenii de la Restograf, suntem aici pentru a te ajuta! 😊