Amenajarea localului

Designul interior al restaurantului este primul lucru care va fi remarcat de către cei care îți calcă pragul. Pe lângă mâncare, este cel mai important factor care influențează satisfacția clienților. De aceea, amenajarea spațiului trebuie să reflecte specificul culinar al localului și să fie atractivă pentru oaspeți. Prima impresie determină felul în care clienții vor percepe localul tăi, la ce nivel de servicii se așteaptă, cât timp doresc să petreacă acolo și dacă vor mai reveni sau nu.

CAPITOL SUSȚINUT DE

În acest capitol vei afla:

  • Care sunt etapele unei construcții. Înainte de a vorbi despre cum anume să gândești spațiul și ce implică amenajarea fiecărei zone în parte, trebuie să începem de la lucrurile de bază. Și anume care sunt, efectiv, etapele pe care trebuie să le parcurgi înainte de executarea lucrărilor. Mai ales dacă ai decis să construiești o clădire nouă.
  • Elementele definitorii pentru un design de succes. În acest capitol vei afla despre cum să definești un concept de bază, dar și care sunt principalele elemente de design interior de care să ții cont.
  • Amenajarea localului, pe zone. De la elemente de ordin estetic, la dimensionarea spațiului și funcționalitatea sa, până la specificații caracteristice fiecărei zone, în acest capitol vei afla tot ce trebuie să știi despre amenajarea sălii de mese, a bucătăriei și a barului, amenajarea spațiilor de depozitare și a grupurilor sanitare, a birourilor și a spațiilor pentru angajați, precum și principii de amenajare a teraselor și a spațiilor exterioare.